Meteen naar de inhoud

Waarom supplementen gebruiken

Ken je dit nog? Je was jong, vol energie en de gekste en meest briljante plannen vormden zich in sneltrein vaart. Je droomde GROOTS…‘and then life happened’.

Tegenwoordig biedt ons moderne leven vaak meer stress en een verhoogde werkdruk. Naast het feit dat ons brein een veelvoud aan afleidende impulsen te verduren krijgt.

Tel daar bij op dat ons voedsel door ‘moderne bewerking’ en het uitputten van de aarde al lang niet meer dezelfde voedingswaarden bevat. En het sowieso al behoorlijk vaak aan positieve ‘BRAIN FUEL’ tekort schiet.

Zacht uitgedrukt, gebruik van aanvullende supplementen is al lang GEEN luxe meer. Integendeel, het is simpelweg een MUST! Niet alleen qua ALGEMENE GEZONDHEID maar ook om ons geavanceerde COMMANDO- en CONTROLECENTRUM jong en fit te houden en/of veelvoorkomende tekortkomingen weg te werken.

Fact

Het zal je vast niet ontgaan zijn. De wereld om ons heen is in rap tempo aan het veranderen. Om het allemaal bij te houden maakt ons brein steeds vaker overuren.

En hoewel je brein qua gewicht slechts 2% uitmaakt van ons lichaamsgewicht, het slurpt dagelijks met gemak zo’n 20% op van je energievoorraad. Dat is best veel…toch? En dat is onder normale omstandigheden…zonder stress.

Het leven raast voorbij en we stellen steeds hogere eisen. De aanwezigheid van voldoende ‘Brain Fuel’ wordt hierdoor steeds belangrijker.

HET IS TIJD OM WEER GROOTS TE DROMEN!

POWER UP

GEAR UP

ENERGY UP